Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
Zanimljiv razlog

Ronaldov idol otkriva zašto će Cristiano na ljeto napustiti Real

Paulo Futre misli da će Cristiano Ronaldo na ljeto napustiti Real Madrid, a nudi i objašnjenje...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slavni Paulo Futre prognozira da će njegov još slavniji sunarodnjak Cristiano Ronaldo na ljeto napustiti Real Madrid.

„U posljednje se vrijeme događaju neke stvari na koje Ronaldo nije navikao. Navijači mu sve češće fućkaju i ne pružaju mu podršku, a on voli biti voljen. Situacija se promijenila nabolje dolaskom Zidanea, no pitanje je koliko će to trajati“, kaže Futre.

Kako sada stoje stvari, idila neće trajati pretjerano dugo, zapravo već je prekinuta. Barcelona je pobjegla Realu na četiri boda i ima utakmicu manje. Nakon dvije uvodne pobjede pod vodstvom Zidanea Real je „kiksao“ na gostovanju kod Betisa, a Ronaldo opet nije zabio pogodak u gostima. To mu je 12. utakmice ove sezone u prvenstvu na kojoj se nije upisao u listu strijelaca.

Ronaldo je vidljivo frustriran, nervozu iskazuje na potpuno neprimjeren način; u Sevilli je peti put u sezoni udario s leđa protivnika bez lopte. Opet nije dobio ni žuti, no suci mu neće moći vječno progledavati kroz prste. Ronaldo se ponaša i igra kao da je na izlaznim vratima Santiago Bernabeua.

„Veliko je pitanje što će biti na ljeto, hoće li se odlučiti prijeći u Manchester United ili PSG. Ako mene pitate, mislim da hoće“, kaže Futre i dodatno pojašnjava svoje razmišljanje.

„Predstojeći prijelazni rok vjerojatno je posljednja šansa za Ronalda i njegova menadžera Jorgea Mendesa da naprave veliki posao, jer godine i zamor materijala čine svoje. Vjerujem da će Ronaldo otići, posebice ako Real ne osvoji prvenstvo ili Ligu prvaka.“

Portugalac se osvrnuo i na predstojeći derbi njegova Atletica i Barcelone na Camp Nouu.

„Derbi neće odlučiti o prvaku, ali sigurno da se radi o iznimno važnoj utakmici iz nekoliko razlika. Atletico i Barca imaju gust raspored, još ih očekuje i utakmice u Kupu kralja, tako da treneri moraju paziti da im se glavni igrači ne premore, jer se zasićenje može osjetiti u završnici sezona. Puno je tu detalja koji će igrati važnu ulogu“, zaključio je prvak Europe s Portom iz 1987. 


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider