Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare
Nogomet
da je netko drugi...

VIDEO 'Serijski udarač' Ronaldo opet izgubio živce: Kad će ga kazniti?

Cristiano Ronaldo nije se proslavio u remiju Real Madrida kod Betisa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Treća utakmica na klupi Reala završila je loše po Zinedinea Zidanea. Njegov preporođeni Real pao je već na prvom ispitu izvan svog stadiona na kojem su u zadnja dva kola Deportivo i Sporting isprašeni s pet komada u mreži.

No, ovaj put ofenzivna mašina je zaustavljena kod Betisa uz jedini pogodak gostiju koji je Benzema postigao nakon evidentnog zaleđa. Nije to bio jedini propust suca u Sevilli, jer su i jedni i drugi tražili penale koji su se možda i mogli suditi.

Ponovo je u akciji bio Cristiano Ronaldo. Nije zabio, ali je u statistici udaranja protivnika bez lopte došao do brojke - pet. Da, upravo je toliko puta ove sezone Portugalac izgubio živce i udario protivničkog igrača, ovaj put Franciska Molinera. To polako postaje njegov brend, što protivnici pokušavaju iskoristiti i namjerno se dovode u takve situacije, najčešće postavljajući se ispred Ronalda da se ovaj zabije u njih.

''Bila je to ružna gesta. Nisam ni ja svetac, ali drugo je kad igrač ima loptu'', rekao je nakon utakmice Molinero.

Ono što je potpuno nevjerojatno je da u niti jednom takvom slučaju sudac nije reagirao niti je kaznio napadača Reala. I David Simon (Las Palmas), Krychowiak (Sevilla), Dani Alves (Barcelona) i Nacho Cases (Sporting) uspjeli su ga toliko naživcirati da ih je 'potegao' nogom ili rukom, s tim da je posljednji ispad imao prošlo kolo. Zato Ronalda slobodno možemo proglasiti 'serijskim udaračem'…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider