Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nevjerojatno

Novi sramotan ispad Ronalda dobio njegovo još gore objašnjenje

Cristiano Ronaldo zabio je svoje prve golove u 2016. godini, ali je opet imao ispad.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Što se događa s Cristianom Ronaldom ove sezone? Ubojiti strijelac i dvije godine u nizu najbolji nogometaš svijeta zaredao je s ispadima koji više nisu slučajnost. Real je pod vodstvom Zinedinea Zidanea pregazio Sporting s 5:1, a Portugalac je zabio dva pogotka od kojih je prvi bio fenomenalan.

No, umjesto da se priča o njegovim prvim golovima u 2016. godini, Ronaldo je pažnju ponajviše privukao zbog kukavičkog udaranja s leđa igrača Sportinga Nacha Casesa. Dogodilo se to u 53. minuti kada se Cases postavio ispred Ronalda napravivši prekršaj, a zvijezda Reala opet je izgubila živce i udarila igrača bez lopte.

To je već treći takav ispad odnosno udaranje protivnika bez lopte u sezoni. Udarao je Davida Simona protiv Las Palmasa i Grzegorza Krychowiaka protiv Seville. Zanimljivo, niti jedanput nitko od sudaca nije vidio što se dogodilo pa se i ovaj put izvukao od zasluženog isključenja.

Nakon utakmice upitali su Cristiana za nesportski potez, a njegov odgovor je podigao još više prašine. On, naime, tvrdi kako nije namjerno udario protivnika ?!

''To je bilo instinktivno. Mogao sam dobiti žuti karton. Da sam ga namjerno udario ne bi se ustao. Ali to ne bih napravio'', izjavio je Ronaldo i ostavio mnoge u nevjerici.

Sada ćemo vidjeti hoće li reagirati Španjolski nogometni savez koji može odrezati Ronaldu utakmice suspenzije nakon gledanja snimke. Podsjećamo, prošle je sezone Ronaldo dobio dvije utakmice suspenzije zbog udaranja Edimara, ali je tada dobio i crveni karton.

Prije dvije godine udario je u glavu i Diega Godina u derbiju protiv Atletica.Nit se nastavlja i ove sezone, ali se čini da je nervozniji nego ikad.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider