Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Benzema i Bale ozlijeđeni

VIDEO Ronaldo zabija 'eurogolove' i opet 'divlja': Pogledajte novi sramotni ispad!

Real Madrid je pobijedio Sporting Gijon sa 5:1 na Santiago Bernabeuu u 20. kolu Primere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je u Madridu deklasirao Sporting Gijon sa 5:1. Dvostruki strijelci bili su Cristiano Ronaldo (9, 18) i Karim Benzema (12, 41), a golijadu je otvorio Gareth Bale na asistenciju Tonija Kroosa u 7. minuti.

Bale je na poluvremenu morao izaći zbog ozljede, a zamijenio ga je Jese. Madriđani su odigrali efikasnu i atraktivnu utakmicu, postigli su pet doista lijepih golova. Ronaldo i Benzema izbili su na vrhu ljestvice strijelaca Primere sa po 16 golova.

Počasni gol za goste iz Gijona postigao je Ivette Lopez u 62. minuti. U redovima domaćina hrvatski veznjak Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu i dobio žuti karton u 57. minuti zbog naguravanja, Mateo Kovačić ušao je u igru umjesto ozlijeđenog Benzeme u 65. minuti, dok je kod gostiju Alen Halilović u poluvremenu zamijenjen.

Iako je zabio dva gola, Ronaldo je bio prilično nervozan, opet je udario suparnika,  treći put ove sezone, a da ovaj nije imao loptu. Mogao je i trebao biti isključen u 53. minuti kada je s leđa nogom udario Nacha Casesa, ali Undiano Mallenco se nije oglasio, jednako kao i suci u nekim prijašnjim utakmicama kada je Portugalac slično postupio i prošao bez kartona.

Real je sada drugi sa 43 boda i bodom zaostatka za vodećim Atleticom, dok je Barelona treća sa 42 boda ali i dvije utakmice manje.

Sporting Gijon je predzadnji s bodom više (15) od posljednjeg Levantea ali i utakmicom više.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider