Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi ugovor u londonu

Pao dogovor s Chelseajem: Pašalić će igrati Ligu prvaka, neizvjesna sudbina Roga

Dvojica vršnjaka, veznjaci rođeni 1995. godine, traže potpunu afirmaciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju talijanskih medija Napoli za hrvatskog veznjaka Marka Roga (23) traži 18 milijuna eura odštete, dok će Mario Pašalić (24) ostati još jednu sezonu na posudbi u Atalanti, ali s novim ugovorom u Chelseaju.

Navodi se kako 23-godišnjeg hrvatskog nogometnog reprezentativca žele Sevilla, u čijim redovima je proveo na posudbi drugi dio sezone, te Fiorentina.

Rog je u Sevillu stigao u siječnju na posudbu do konca sezone, no upisao je samo pet nastupa bez postignutog gola.

Mladi veznjak je član Napolija od kolovoza 2016. kada je došao iz zagrebačkog Dinama za 13 milijuna eura. Nažalost, nije se previše naigrao.

Atalanta produžila Pašalićev ostanak na posudbi

Mario Pašalić ostaje u Atalanti barem još jednu sezonu, te je uz to potpisao novi ugovor s Chelseajem do ljeta 2022. godine. Pašalić je prošlu sezonu proveo u Bergamu kao posuđeni igrač Chelseaja, a svojim sjajnim igrama oduševio je čelnike kluba koji su željeli aktivirati otkupnu klauzulu vrijednu 15 milijuna eura.

Međutim, klubovi su se dogovorili da Pašalić ostane još jednu sezonu na posudbi, a Atalanta bi nakon toga ponovo imala pravo otkupa ugovora.

"Pašalić je za nas iznimno važan igrač, a ovaj dogovor nam ostavlja mogućnost da otkupimo njegov ugovor," kazao je izvršni direktor Atalante Luca Percassi za talijansku novinsku agenciju ANSA.

Pašalić je prošle sezone za Atalantu upisao 42 nastupa i postigao osam pogodaka pomogavši da klub iz Bergama izbori plasman u Ligu prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider