Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zbog ozljede koljena

Arsenal i Engleska ostali bez nadarenog veznjaka: 'Nema izgleda za Euro'

Vezni igrač londonskog Arsenala i engleske reprezentacije, Alex Oxlade-Chamberlain, zbog ozljede koljena više neće zaigrati ove sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Alex Oxlade-Chamberlain propustit će ostatak sezone i nastup na Euru u Francuskoj, izjavio je u petak trener 'topnika' Arsene Wenger.

Oxlade-Chamberlain je ozlijedio koljeno još 23. veljače u dvoboju Lige prvaka protiv Barcelone i prema prijašnjim najavama trebao je biti spreman za povratak na teren u nedjeljnom dvoboju Premierlige, u kojem će Arsenal gostovati kod Manchester Cityja. No, njegov trener je takvu mogućnost odbacio te najavio povratak 22-godišnjaka na travnjak tek za srpanj.

"Nema izgleda za njegov nastup na Euru. Vratit će se na teren tek početkom srpnja", rekao je Arsene Wenger na konferenciji za medije u petak.

Oxlade-Chamberlain je za englesku reprezentaciju debitirao još 2012. godine i bio je među 23 igrača koji su sudjelovali na Euru u Poljskoj i Ukrajini. U reprezentativnom dresu je odigrao 24 utakmice te postigao pet pogodaka, od kojih je posljednji bio u listopadu 2015. u gostujućoj pobjedi 3-0 protiv Litve u kvalifikacijama za EP u Francuskoj.

Engleska je na Euru smještena u skupinu B s Rusijom, Slovačkom i Walesom.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider