Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Indikativni pad

Ovo se navijačima Chelseaja neće svidjeti: Nakon Mourinha - Rodgers?!

Joseu Mourinhu odbrojani su dani na Stamford Bridgeu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho broji svoje posljednje dane u Chelseaju. Postalo je to prilično jasno nakon što je na katastrofalne partije u Premierligi Chelsea nadogradio i ispadanje iz Liga kupa od Stoke Cityja.

Nije Liga kup natjecanje koje je od presudne važnosti gazdi kluba Romanu Abramoviču, ali ispadanje od Stokea dodatno je zaljuljalo Mourinhovu stolicu.

Engleski mediji složni su u konstataciji da bi Mourinho odavno dobio otkaz da nije otpremnine od nekoliko desetaka milijuna eura koju bi mu Abramovič morao isplatiti. Ipak, ako Chelsea nastavi s katastrofalnim rezultatima Rus će izgubiti i ono malo strpljenja što mu je ostalo.

A kao izgledni Mourinhov nasljednik kotira - Brendan Rodgers. Koeficijenti u engleskim kladionicama na opciju da će Sjeverni Irac naslijediti Portugalca drastično su pali, baš kao što je s tom viješću pao mrak na oči navijačima Chelseaja.

Rodgers je nakon potrošenih 500 milijuna eura s Liverpoolom (i praktički nikakvih rezultata) dobio otkaz prije mjesec dana i za navijače klubova iz top klase na Otoku, a Chelsea to svakako jest, definitivno nije primamljiva opcija.

Hoće li Rodgers postati menadžer Chelseaja, saznat ćemo uskoro. Možda već ovog vikenda jer Chelsea u subotu s početkom u 13:45 po našem vremenu dočekuje Liverpool i ako u toj utakmici izgubi mogao bi Mourinho dobiti otkaz već u subotu poslijepodne.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider