Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ruši rekorde

Ovacije Ronaldu na Bernabeuu: Evo što je poručio navijačima Reala!

Nakon što je srušio Atletico, Cristiano Ronaldo poslao je poruku navijačima Reala...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo, trostruki strijelac u pobjedi Real Madrida protiv Atlética od 3-0, rekao je u utorak nakon utakmice kako je njegova ekipa odigrala sjajnu utakmicu od početka do kraja, ali da ulazak u finale još uvijek nije osiguran.

“Treba čestitati čitavoj ekipi jer je bila nevjerojatna. Mene je dopalo zabiti tri gola, jako sam sretan zbog toga i što sam dosegnuo 400 golova za Real Madrid”, izjavio je Ronaldo i dodao: “Igrali smo dobro od početka do kraja, a golovi su prirodno došli".

Uzvrat se igra 10. svibnja, ali portugalski napadač poziva na oprez: "Imamo dobru prednost no ovo nije gotovo, još uvijek nismo u finalu. Atlético je snažan te moramo biti koncentrirani u uzvratu. No, danas smo odigrali kompletnu utakmicu”, rekao je te se osvrnuo na ovacije navijača.

"Jedino što želim je da mi ne zvižde, a ja ću uvijek dati sve za momčad".

Ronaldo je došao do 103. gola u Ligi prvaka, od čega je čak 52 zabio u nokaut-fazi natjecanja i po tome je rekorder Lige prvaka. Ovo mu je bio sedmi hat-trick u Ligi prvaka i time se izjednačio s Lionelom Messije. Ronaldo je zabio tri gola i protiv Bayerna u uzvratnoj utakmici četvrtfinala pa je postao jedini nogometaš s dva uzastopna hat-tricka u Ligi prvaka. S nova tri gola došao je do 21. gola u derbijima s Atleticom i do 400. gola u dresu Reala. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider