Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobro je zapamtio

Otkriveno kako je Mourinho raspalio zvijezdu Reala u stražnjicu

U intervjuu za francuski Le Journal du Dimanche Raphael Varane otkrio je incident koji je imao s Joseom Mourinho dok je Portugalac bio trener Real Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Tijekom druge godine moje karijere u Realu Mourinho me udario nogom u stražnjicu“, otkrio je francuski stoper kojeg mnogi smatraju najboljim mladim braničem svijeta.

Bolesna cifra: Otkriveno koliko je PSG ponudio Realu za Ronalda

ManUtd opet napada Real: Madriđani u šoku!

„Nisam shvatio što traži od mene tijekom uvježbavanja jedne akcije pa mi je dobacio: 'Zašto stojiš? Pokreni se!' Ja sam uzvratio 'ma daj molim te', a on me udario nogom u stražnjicu. Nije mi bilo drago, promrmljao sam nešto, ali znao sam da je u pravu“, kazao je Varane.

„Mourinho nije puno pričao i objašnjavao, davao je kratke i precizne upute. To je napravio za moje dobro. U to vrijeme bio sam vrlo mlad i zaigran, trebalo mi je vremena da sazrijem.“

Varane je objasnio da mu se život okrenuo naopačke kada je dobio poziv Real Madrida.
„Živio sam bezbrižnim životom, a onda je uslijedio poziv Reala. To je bio najluđi trenutak u mojem životu. Telefoni nisu prestajali zvoniti. U prvi mah nisam shvatio što mi se događa. Odjednom su svi nešto tražili od mene. Izgledalo je nestvarno, trebalo je vremena da se naviknem“, zaključio je Varane, koji je doista pristupačan i sasvim normalan mladi čovjek, ali i vrlo samouvjeren. Uvjerili smo se u to tijekom jednog od naših boravaka u Madridu i intervjua s mladom zvijezdom Reala.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider