Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Možda će se kajati

Bolesna cifra: Otkriveno koliko je PSG ponudio Realu za Ronalda

PSG opasno je zagrizao da dovede najveću zvijezdu Real Madrida Cristiana Ronalda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije tajna da je PSG ovog ljeta pokušao dovesti Cristiana Ronalda na Park prinčeva. Ronaldo je imao u džepu ponudu Parižana, francuski mediji pisali su da su mu ponudili plaću između 25 i 30 milijuna eura godišnje. Spekuliralo se da PSG namjerava isplatiti Real Madridu odštetu veću od stotinu milijuna eura, ali nije procurila informacija o kojoj se cifri točno radi.

Brazilski Globoesporte doznaje kako su „šeici“ bacili na predsjednički stol Florentina Pereza čak 150 milijuna eura. Perez se navodno premišljao, ali je na kraju ipak odbio ponudu. Da se taj transfer ostvario, bio bi daleko najveći u povijesti nogometa. Rekord drži upravo Ronaldo prelaskom iz Manchester United u Real za 94 milijuna eura. 

Iako se već duže vrijeme spekuliralo da je Manchester United također bio spreman isplatiti rekordnu odštetu za Ronalda te još neki klubovi poput Chelseaja i Manchester Cityja, prema informacijama brazilskog medija PSG je jedini poslao službenu ponudu.

Real je odbio PSG, ali Parižani nisu odustali od Ronalda. Pokušat će ga dovesti sljedećeg ljeta. Jasno da će puno toga ovisiti o sezoni Reala. Ako opet ne bude uspješna, lako je moguće da Real proda Ronalda. Ako pak Real bude uspješan, teško da će se „kraljevi“ odreći svoje najveće zvijezde. Treba imati na pameti da je Ronaldo napunio trideset godina i da nije baš u cvijetu nogometne mladosti. U tom kontekstu ostaje pitanje koliko će PSG ponuditi iduće godine? Možda će se Perez kajati?

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider