Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Njemačka, a ne Balkan

Ostavio automobil u dvorištu najvećih rivala: Evo što mu se dogodilo

Jedan Nijemac napravio je "pogrešku" koja se ne oprašta.

Screenshot: YouTube

Gledajući isključivo zbivanja na terenu, najinteresantnija utakmica u Njemačkoj već godinama je ona između Bayerna i Borussije Dortmunda.

Ali, kako je nogomet znatno dimenzionalniji i obuhvaća puno više od bitke 11 na 11 igrača na zelenom travnjaku, tako se u kontekst najvećeg rivalstva u Njemačkoj svrstava ono između Borussije Dortmund i Schalkea.

Klubovi iz gradova udaljenih svega 35 kilometara u pokrajini Ruhr, nedavno su odigrali spektakularni derbi koji je završio rezultatom 4:4.

Između Schalkea i Borussije vlada rivalstvo, a između njihovih navijača i više od toga, pravo neprijateljstvo pomiješano s mržnjom. Zorno su to demonstrirali Borussijini navijači.

Jedan navijač Schalkea se parkirao u njihovom gradu s automobilom koji je na objema vratima i haubi imao veliki grb kluba iz Gelsenkirchena. Kada su to primijetili navijači Borussije koji su prolazili nekoliko metara dalje, nasrnuli su svim snagama na automobil, ne mareći previše za tim što se u neposrednoj blizini nalazila policija.

Sudeći po kameri postavljenoj unutar automobila koja je zabilježila nasrtaje Borussijinih navijača, čini se kako je sve skupa pomno isplanirano i napravljeno kao navlakuša.

Ako je Schalkeov fan htio dokazati koliko u Dortmundu mrze Schalke, uspio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu Troy... 🤣💸

🗣: "Potrošio sam 96 tisuća eura na zabavi uz bazen, 96 tisuća eura u hotelu s kasinom ujutro, te navečer 72 tisuće eura." 🤣

📸: AFP
Bjelica o tome kako mu je bilo s tribine gledati utakmicu? 😂😂😂😂

📸: Ronald Goršić/CROPIX
🗣: "Ne znam koga bih izdvojio, svi su bili sjajni." 😄🔵

📸: Goran Mehkek / CROPIX
Junak Dinamovog večerašnjeg trijumfa! 🔵💪

📸: Ronald Gorsic/CROPIX