Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pripreme sve bliže

U igri i Blaž Slišković? Hajduk reagirao na priče o smjeni trenera

Press konferencija predsjednika Bijelih dat će odgovore na mnoga pitanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U danima koji slijede znat će se tko će povesti nogometaše Hajduka u sezonu 2016./2017., za koju pripreme počinju 8. lipnja.

Damir Burić, koji je odradio vrlo dobar posao u netom završenoj sezoni, obavio je razgovor trosatni razgovor s novoizabranim predsjednikom Ivanom Kosom poslije kojeg će glavni zaključak bio: "Još ćemo razgovarati."

Dio medija prenosi kako je Kos već obavio razgovore s potencijalnim Burićevim zamjenicima među kojima najbolje figuriraju njegovi sugrađani Osječani - Nenad Bjelica i Željko Kopić.

Hina javlja kako je najbliže klupi trenutno - Blaž Slišković. Legendarni Baka za vrijeme igračke karijere u Splitu je bio predmet božanstva, a kao trener već je jednom sjedio na klupi Bijelih, u sezoni 2004./2005. kada je preuzeo momčad usred rezultatske krize, dovukao ju do prvog mjesta i onda dobio otkaz od trojca koji je tada drmao klubom (Igor Štimac, Branko Grgić, Fredi Fiorentini).

Kako bi zaustavili brojna nagađanja iz Hajduka su reagirali kratkim priopćenjem:

"Nepotrebne su u ovom trenutku špekulacije o budućnosti trenera Damira Burića na klupi prve momčadi HNK Hajduk. Tek imenovanjem novog sportskog direktora razgovarat će se i o tom važnom segmentu poslovanja Kluba.

Radi se o poslovnim procesima u kojima se odluke ne donose u jedan dan te je nužno obaviti sve aktivnosti kako bi spremni krenuli s pripremama za novu sezonu u kojoj nas očekuju domaće, ali i europske obveze", poručili su s Poljuda.

Možda će se više o svemu znati nakon press konferencije koju je predsjednik Kos zakazao za četvrtak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider