Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Borba za nadarenog braniča

Optužio Mourinha da mu unosi nered, a Chelsea razmišlja o rekordnoj ponudi

Roberto Martinez je optužio Josea Mourinha da je destabilizira njegovog igrača Johna Stonesa, za kojega je Everton već odbio ponudu Chelseaja od 20 milijuna funti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea se silno trudi u svoje redove dovesti obrambenog igrača Johna Stonesa, ali Everton je odlučno odbio njihovu ponudu. Međutim, Mourinho koristi sličnu taktiku kakvu je okušao 2013. godine, kada je htio dovesti Rooneyja iz ManUtd-a.

To je razljutilo menadžera Evertona Martineza, koji smatra da Mourinho namjerno pokušava destabilizirati njegovog igrača.

''U jednom smislu smo ponosni što razvijamo naše mlade igrače na način koji će uvijek privući pažnju drugih klubova, to je nogometni kompliment. No, druga stvar je kada jedan klub daje izjave za medije potpuno otvoreno. To nije način na koji mi u Evertonu radimo. Ne govorimo javno o igračima koji su pod ugovorom u drugom klubu. John Stones je naš igrač i govoto'', rekao je Martinez te nadodao:

''Ne postoji ništa o čemu bi mogli pričati u vezi Stonesa. Ja uvijek razgovaram s igračima, ali ovdje nemam što komentirati. Mi smo klub koji ne bi trebao brinuti što drugi govore u medijima.''

Unatoč Evertonovom inzistiranju da Stones nije na prodaju, Chelsea je i dalje odlučan da dovede Stonesa pa i ako treba, da ga učini najskupljim engleskim braničem u povijesti. Trenutni rekord drži Rio Ferdinand, za kojeg je Manchester United 2002. godine platio 30 milijuna funti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider