Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obećanja, obećanja...

Opet ništa od Splita, Hrvatska – Italija u Zagrebu: Ovo su cijene karata!

Hrvatski nogometni savez odredio je domaćinstvo i cijene ulaznice za utakmicu Hrvatska - Italija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Maksimir i dalje ostaje domaći teren hrvatske nogometne reprezentacije. Nakon kratkog posjeta Osijeku u listopadu, Hrvatska će u nastavku kvalifikacija za Euro prvo ugostiti Norvešku na Maksimiru 28. ožujka, a potom i Italiju u lipnju.

''12. lipnja ove godine u 20:45 sati Hrvatska i Italija odmjerit će snage na stadionu Maksimir u Zagrebu, odlučio je Odbor za hitnost Hrvatskog nogometnog saveza, poštivajući rok Uefe za određivanje domaćinstva utakmica Europskih kvalifikacija'', piše stranica HNS-a.

Odluku tako nije donio ni Izvršni odbor već 'Odbor za hitnost' HNS-a. Nije jasno što je bilo toliko hitno, sumnjamo kako je UEFA preko noći odlučila kad je rok za prijavu domaćinstva. Inače, Odbor za hitnost čine: Davor Šuker, Damir Vrbanović Zdravko Mamić, Damir Mišković, Ante Vučemilović Šimunović, Ante Kulušić i Đuro Bukvić.

Davor Šuker je prije točnu godinu dana u Splitu najavio:

''Osobno bih volio da se Hrvatska - Italija igra na Poljudu, ali o toj temi ne želim ništa govoriti dok se ne sastane Izvršni odbor. Vatreni će sigurno igrati dvije utakmice kvalifikacija u Splitu", izjavio je tada Šuker.

Poljudski stadion, kako je tvrdio HNS, nije imao uvjete za organizaciju 'utakmica visokog rizika' zbog nedostatka brojača na ulazima i prostorija za video nadzor. U međuvremenu su Grad Split i Hajduk financirali ove navodne nedostatke i potpuno novi travnjak pa ovih argumenata za izbjegavanje drugog najvećeg grada u Hrvatskoj više nema.

U nekoliko su navrata Niko Kovač i reprezentativci naglašavali kako bi htjeli igrati po cijeloj Hrvatskoj, naročito nakon očajne atmosfere i posjete na utakmici protiv Malte u Zagrebu. S druge strane, atmosferom u Osijeku su bili oduševljeni...

Cijene ulaznica za Hrvatska - Italija:

Zapad dolje: 200,00 kn

Zapad gore: 150,00 kn

Istok: 150,00 kn

Sjever: 80,00 kn

Jug: 80,00 kn

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider