Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte raspored

Opet nas čeka drama: Tko će ove godine uzeti titulu ponajbolje lige svijeta?

Nakon što je Atletico demolirao Real u gradskom derbiju, a Barcelona isto učinila protiv Athletic Bilbaa, utrka za prvaka Španjolske mogla bi dobiti reprizu prošlogodišnje drame…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je u 22. kolu Primere slavila na teškom gostovanju kod Athletic Bilbaa s 5:2. Katalonci su tako stigli na samo bod zaostatka za vodećim Realom, koji je dan ranije teško poražen u gradskom derbiju s Atleticom (0:4).

Lionel Messi odigrao je odličnu utakmicu. Zabio je dva gola i upisao dvije asistencije, a svoju je momčad doveo u vodstvo udarcem iz slobodnjaka u 15. minuti. Na 2:0 povisio je Suarez u 26. minuti.

Nadu domaćinu vratio je Rico u 59., ali su uslijedili pogoci Messija i Neymara i tu je priči bio kraj. Do kraja utakmice Aduriz je zabio za Athletic, dok je Pedro bio strijelac petog gola Barcelone.

Real Madrid nakon 22 kola ima 54 boda, Barcelona ih je skupila 53, dok je Atletico Madrid na 50. I po svemu sudeći, utrka za prvaka ponovno će se voditi do posljednjeg kola.

Do kraja prvenstva Real još ide na noge Barceloni koja će, pak, morati na Vicente Calderon i te utakmice mogle bi biti ključne u borbi za naslov. A prestignu li kojim slučajem Barcelona i Atletico trenutno vodeći Real, o novom/starom prvaku mogao bi odlučivati upravo njihov međusobni ogled u pretposljednjem kolu, u Madridu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider