Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pola sata urnebesa

Opet ludilo u Serie A: Fiorentina se u 96. spasila poraza

Nije dugo prošlo, nekih 15-ak sati, od urnebesa na Olimpicu do nove vrlo sadržajne utakmice.

Giovanni Simeone (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Vatreno je u subotu navečer bilo na Olimpicu u dramatičnoj nadoknadi utakmice Lazio - Sampdoria, a program 15. kola Serie A nastavljen je u jednakom tonu, sadržajnim okršajem u Reggio Emiliji između Sassuola i Fiorentine.

Završilo je 3:3, premda do 63. minute nije bilo pogodaka.

Tada je Duncan preciznim udarcem donio vodstvo domaćoj momčadi, a samo pet minuta poslije bivši igrač Fiorentine Babacar je donio dva gola prednosti Sassuolu.

Simeone, koji je u igru ušao u 55. minuti, u 70. je smanjio zaostatak gostiju, ali je Sensi preciznim udarcem sa više od 20 metara u 80. minuti ponovno donio dva gola prednosti domaćoj momčadi. Fiorentina nije klonula pa je preko Benassija smanjila na 3:2 u 89. minuti, da bi u posljednjim sekundama, u šestoj minuti sudačke nadoknade, Mirallas pogodio za konačnih 3:3.

Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca bio je u početnoj postavi Fiorentine, ali ga je trener Stefano Pioli zamijenio nakon prvog poluvremena.

U završnici dvoboja obje su momčadi ostale s igračem manje. Filip Đuričić je u 75. minuti ušao u igru, a u 87. je dobio dva žuta kartona, zbog spoticanja i zbog prigovora. U drugoj minuti sudačke nadoknade Nikola Milenković je dobio drugi žuti karton pa je i Fiorentina ostala s igračem manje.

Sassuolo je nakon ove podjele bodova na učinku od 21 boda, Fiorentina ih ima 19, i oba ova sastava pokušat će se u nastavku sezone izboriti za Europsku ligu.

Holloway u veličanstvenom meču ispalio preko 450 udaraca i obranio naslova UFC prvaka UFC 231 Holloway - Ortega (Foto: GOL.hr) Nokaut Thiaga Santosa Gušenje Gunnara Nelsona +6 Nelson udara laktom

Scena kao u horor filmu: Ovo je bio jedan od najkrvavijih završetaka borbe u povijesti UFC-a Gušenje Gunnara Nelsona Nelson udara laktom Krv curi iz čela Oliveire +3 Nokaut Thiaga Santosa

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider