Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bez modrića

Real se okupio bez Modrića: Tko se s kime 'toplo' pozdravio...

U četvrtak su se u Madridu okupili nogometaši Real Madrida, koje je najprije dočekao predsjednik Florentino Perez, a potom je sastanak održao novi trener Rafa Benitez...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na okupljanju se nisu pojavili Cristiano Ronaldo, James Rodriguez, kao ni naš Luka Modrić, no zato su stigla oba kapetana, Iker Casillas i Sergio Ramos, koji su već tjednima na pragu odlaska iz 'kraljevskog kluba'.

Obojica su se po dolasku u Valdebebas pozdravila s Perezom, no jedino je Ramos izgledao kao da mu je drago što ga vidi. Casillas mu je samo, dok se pozdravljao s drugom osobom, dao ruku i nakon toga ga potapšao po ramenu. Prilično hladno...

Zašto se nije pojavio Modrić? Real bez odgovora…

Ramos se pak srdačno izgrlio s Perezom, što bi mogao biti dobar predznak za sve navijače Reala uoči posljednjih pregovora oko njegovog ostanka u klubu. Podsjetimo, Manchester United je vrlo zainteresiran za dovođenje ikone madridskog Reala, a Ramos je navodno otvoreno priznao da želi nastaviti karijeru na Old Traffordu.

U petak je na rasporedu liječnički pregled uoči početka priprema, a onda će se trener Reala Benitez sjesti s Ramosom i pokušati izgladiti stvar.

Iako se činilo da je Casillas sve dogovorio s Portom u četvrtak se stvar zakomplicirala. Problem je nastao jer je Real odlučio ne potpisati garanciju prema kojoj će Casillasu isplatiti 'svega' 5.5 milijuna eura, iako za dvije godine koliko mu ugovor još vrijedi treba dobiti još 24. Casillas je spreman Realu oprostiti 8.5 milijuna eura, traži ga 5.5, dok od Porta za dvije sezone želi 10 milijuna. Sve je u redu, osim ovog dijela u kojem mu Real ne želi garantirati 5.5 milijuna.

Casillas je na jučerašnje okupljanje trebao doći isključivo kako bi se pozdravio sa svojim suigračima i oprostio od uprave kluba, no sada više nije ni isključeno da će zajedno s momčadi krenuti na australsku turneju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider