Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
slučaj Mamić?

Zašto se nije pojavio Modrić? Real bez odgovora…

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić (29), koji je prema pisanju medija u Hrvatskoj jedan od svjedoka u sudskom procesu protiv braće Mamić, u četvrtak se nije pojavio u Madridu na prvom sastanku s novim trenerom Rafaelom Benitezom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iz Reala su odbili reći hoće li Luka Modrić svjedočiti u Hrvatskoj i hoće li će zbog toga propustiti klupske obveze. U četvrtak popodne su igrači Reala imali prvi sastanak s Benitezom, a u petak su u 8.15 sati ujutro u klupskom centru Valdebebas počeli liječničke preglede uoči nove sezone. Momčad u nedjelju putuje na pripreme u Australiju.

Real se okupio bez Modrića: Tko se s kime 'toplo' pozdravio...

Na okupljanju se nisu pojavili Cristiano Ronaldo, James Rodriguez, Casemiro i Modrić. Ronaldo će s godišnjeg odmora direktno otići u Australiju, a Kolumbijac James i Brazilac Casemiro, koji su igrali na Copa Americi, dobili su slobodne dane i neće ići na put.

Modrićev izostanak u četvrtak nije objašnjen.

"Osim informacije koju smo objavili na klupskoj stranici ne možemo ništa drugo reći", rekao je Hini glasnogovornik Juan Camilo Andrade Canal.

Luka Modrić je u travnju ozlijedio desno koljeno u prvenstvenoj utakmici protiv Malage, a nakon toga nije odigrao niti jednu utakmicu. Real Madrid za osam dana u Melbourneu igra prvu utakmicu međunarodnog turnira protiv Rome što bi mogla biti prva Modrićeva utakmica nakon ozljede.

Real Madrid će ondje odmjeriti snage i s Manchester Cityjem, a potom će iz Australije otići u Kinu. U gradu Guangzhou čeka ga ogled s milanskom Interom za kojeg igraju Mateo Kovačić (21) i Marcelo Brozović (22).

U Šangaju će, pak, 30. srpnja igrati protiv Milana, a onda se vratiti u Madrid gdje će odigrati prijateljsku utakmicu za koju klub traži protivnika. Španjolsko prvenstvo počinje 22. kolovoza.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider