Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"33 - to nije slučajnost"

Oduševljeni Modrić otkrio tajnu akcije koja je rastužila Barcu

Kombinacija koja je toliko puta spasila Real bila je ubojita i u prvom ovosezonskom El Clasicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić rekao je nakon remija u El Clasicu na Camp Nouu kako mu je prilikom izvođenja slobodnog udarca u 89. minuti branič Sergio Ramos signalizirao da mu nabaci loptu koju je zatim sretno poslao u mrežu Barcelone za 33. utakmicu Real Madrida bez poraza.

"Ramos mi je dao signal da mu uputim loptu. Rekao mi je gdje da ju nabacim. I eto. Čini se jednostavno. Srećom bio je na pravom mjestu kao i uvijek. To je nešto prirodno, nešto što ne vjezbamo. I da, ovo ću pamtiti" izjavio je Modrić.

"Nije slučajnost 33 utakmice bez poraza"

"Odigrali smo dobru utakmicu posebno na početku. Oni su u drugom dijelu dominirali 15 minuta i zabili, no nakon toga nismo stali, nego smo nastavili pokušavajući izjednačiti što smo i ostvarili na kraju", istaknuo je hrvatski reprezentativac.

"Zabiti ovakav gol na Camp Nou je poput pobjede. Ovo je bio itekako bitan pogodak. Nastavljamo biti vodeća momčad prvenstva no do kraja ima još puno."

Real Madrid je neporažen 33 utakmice zaredom.

"Moramo nastaviti ovako. Utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjeti kada će uslijediti poraz. Nadam se nikada. No ne treba razmišljati o rekordima. Pa ipak, 33 utakmice bez poraza nije slučajnost", zaključio je Luka.

"Kad ovako igramo nepobjedivi smo"

Igrači su presretni napustili Barcelonin stadion grleći se kao da su pobijedili.

"Bili smo zadovoljni. Sergio Ramos mi je u šali rekao "konačno si jednu loptu dobro dodao".

O svojoj igri nije htio govoriti.

"Ne volim pričati o svojoj igri, radije govorim o igri ekipe. No svaki dan se osjećam sve bolje nakon ozljede", napomenuo je.

"Kada ovako igramo nepobjedivi smo. S ovakvom kvalitetom igrača koje imamo, kada se zalažemo i borimo teško nas je pobijediti. To je nešto što moramo uvijek imati na umu, ne samo u derbijima nego uvijek. U odličnoj smo formi i vjerujem da ćemo nastaviti ovako u idućim utakmicama".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider