Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dali mu novce, ali...

Odegaard od čuda do Realovog problema: Razočarao i u 3. ligi

Martin Odegaard ne proživljava baš blistave trenutke otkad je stigao u Real Madrid.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Došao je pod velikom medijskom pompom iako ima tek 16 godina. Možda je sve to utjecalo na mladog Martina Odegaarda koji se ne može nametnuti niti u 3. razredu španjolskog nogometa. Navodno već ima plaću od čak 100 tisuća eura TJEDNO, a pitanje je da li je zaslužuje, pitaju se madridski mediji.

Donedavno su se čelnici Reala ljutili na Carla Ancelottija što ne stavlja Odegaarda u prvu momčad, a sad je problem Zinedineu Zidaneu koji vodi drugu momčad, Castillu. AS piše kako je razočarao u posljednjoj utakmici nakon što je propustio dvije u kojoj je momčad koju vodi Zizou pobijedila. Po ovom madridskom dnevniku nije zaslužio niti ocjenu.

Navodno se uopće nije uklopio u momčad, a kako i bi kad su 16-godišnjaku dali toliku tjednu plaću. Možete zamisliti kako je njegovim suigračima to teško progutati, pogotovo kad mladi nogometaš na terenu ne djeluje motivirano.

Zidane to u nedjelju protiv Tudelana nije imao više živaca gledati pa je Norvežanina izvadio nakon 65. minuta. Očito im bez njega ide bolje, a Real sad mora naći rješenje koje će odgovarati mladom supertalentu na kojeg je stavljen teret klupske budućnosti.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider