Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ni uz pomoć suca

Očajni United opet kiksao, Ibra promašio penal za pobjedu

Prva utakmica 27. kola Premierlige odigrana je na Old Traffordu gdje je Bournemouth po prvi put u svojoj povijesti osvojio bod

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj utakmici 27. kola Premierlige na Old Traffordu su Manchester United i Bournemouth odigrali 1:1.

Polovicom prvog dijela, u 23. minuti, Marcos Rojo je doveo Crvene vragove u vodstvo, a onda se u finišu poluvremena "zakuhalo" na travnjaku.

Za goste je u 39. minuti dosuđen jedanaesterac kojeg je Joshua King pretvorio u izjednačujući pogodak, a tom prilikom je Zlatan Ibrahimović zbog prigovora dobio žuti karton.

Taj Ibrin žuti važan je zbog onog što se dogodilo u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena.

Nakon jednog starta je gostujući branič Tyrone Mings kopačkom nagazio Ibrahimovića koji ga je pogledao, zapamtio i odmah u idućoj akciji u skoku udario laktom u glavu.

Trebao je Ibra dobiti izravni crveni karton, ali nije dobio niti drugi žuti. No, jest Andrew Surman i Bournemouth je ostao s igračem manje cijelo drugo poluvrijeme.

Hrabro su odolijevali sve do 72. minute kada je Adam Smith igrao rukom u svom šesnaestercu. Ibrahimović je uzeo loptu i pucao prizemno u donji desni kut, ali Artur Boruc je fenomenalno obranio njegov udarac i sačuvao Bournemouthu dragocjeni bod u borbi za ostanak.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider