Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uh, kakva greška

Novi 'zločin' u Romi: Što radi novo pojačanje s Tottijevom 'desetkom'?!

Navijači Rome malo su se uzbudili kad su vidjeli novo brazilsko pojačanje s dresom na kojem je broj 10 i njegovo ime.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilca Gersona navodno su htjeli Real i Barca, ali on će nositi dres Rome. Bila je to velika vijest za navijače rimskog kluba koji su oduševljeni s potpisima Brazilca i Edina Džeke. No, ubrzo ih je zbunila fotografija kojom se Gerson pohvalio na Twitteru.

Pozirao je s dresom na kojem je već njegovo ime, ali ima jedan ne baš tako maleni problem. Na dresu je stajao broj 10. To je broj koji je dugi niz godina rezerviran za ikonu ne samo Rome već i svjetskog nogometa, Francesca Tottija.

Naravno da je to odmah shvaćeno kao velika uvreda. Ipak su to Rimljani, ipak je to Totti. No, za ovaj propust nije kriv siroti Gerson već sportski direktor Walter Sabatini. Pokušao je izgladiti stvar prebacivši krivnju na sebe.

''On nema ništa s tim. Pokažite mu malo poštovanja jer ne zna što to točno znači. Bio je ponosan što je pokazivao Tottijevu 'desetku' jer je Totti jedna od najvećih stvari što ovaj klub može ponuditi svijetu. Mi volimo Tottija, poštujemo i ako on to želi bit će s nama do kraja života'', poručio je ne baš uvjerljivo Sabatini.

Romin dres Gersona s brojem 10 mnogima je 'romanistima' to zločin, ali valjda mladić nije kriv.

Zanimljivo, to nije jedina bura koja se nedavno podigla oko Rome. Alessio Romagnoli, koji je potpisao za Milan uz 25 milijuna eura odštete, odmah je nakon objave transfera na društvene mreže stavio fotografiju u dresu - Lazija. Igrao je cijeli život u Romi, ali je u isto vrijeme bio veliki navijač Lazija. Protiv srca se ne može…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider