Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'vrijeme za zaokret'

Novi profesionalni izazovi urednika sporta Nove TV Željka Vele

Nakon četiri godine provedenih kao dio tima sportske redakcije informativnog programa Nove TV, urednik Sporta Nove TV Željko Vela odlučuje se za nove profesionalne izazove i svojevrsni predah od novinarstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Da li će taj predah biti duži ili kraći, vrijeme će pokazati, a o svom odlasku s Nove TV višegodišnji urednik Sporta Nove TV, sportski komentator i reporter i kaže:

''Divno je bilo biti dio sjajnog tima Nove TV, no odlučio sam se za profesionalni zaokret te sam prihvatio ponudu tvrtke Sportska dimenzija koja je vlasnik tv prava na Hrvatsku nogometnu ligu. Osjetio sam potrebu da se okušam i u nekim poljima u kojima nisam do sada imao priliku djelovati jer sam dugi niz godina radio isključivo kao urednik, reporter i komentator i te je došlo i do određenog zasićenja".

"Proveo sam četiri izuzetno lijepe godine na Novoj TV i ponosan sam što sam bio dio tima koji proizvodi najgledaniji i najbolji informativni program u zemlji. U tom razdoblju upoznao sam puno divnih ljudi od kojih sam puno naučio, a nadam se da su i oni od mene. Veselim se novim izazovima i funkciji sportskog direktora u Sportskoj dimenziji".

Direktorica informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum Željka je ispratila riječima:

"Divno je imati u svom timu vrhunskog profesionalca poput Željka Vele, no pozdravljamo njegovu odluku i želimo mu puno uspjeha u novim izazovima".

Urednica Sporta Nove TV Ana-Marija Vuković je izjavila:

''Možda naša redakcija ostaje bez sjajnog kolege, ali ostaje prijatelj, što Željko definitivno je sa svim članovima naše male ''sportske'' obitelji na Novoj TV i sigurna sam da će nam se i profesionalni putovi kad-tad opet ispreplesti.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider