Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
požar u odnosima

Novi potres u Realu: Ronaldo tražio sastanak i dodatno zakuhao sukob

Čini se kako su popucale sve veze između Cristiana Ronalda i Rafe Beniteza, no nije sigurno da će trener biti taj koji će platiti cijenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Potpuno se razbuktao požar koji je zahvatio odnos Rafe Beniteza i igrača. El Confidencial piše kako je uoči poraza u Sevilli Cristiano Ronaldo tražio sastanak s predsjednikom kluba Florentinom Perezom i pritom mu navodno rekao kako 'Real s ovim trenerom neće ništa osvojiti'.

Izvrijeđali trenera: Zvijezdama Reala prekipjelo, Ronaldo odbačen i napušten

Španjolski mediji prenose pisanje El Confidenciala koji također tvrdi da je odnos Ronalda i Pereza nakon tog sastanka dodatno narušen. Sjećamo se Ronaldove reakcije na Perezove prozivke oko navodne želje za odlaskom iz Reala, a gazdu kluba također je naživciralo Portugalčevo srdačno pozdravljanje s trenerom i gazdom PSG-a nakon utakmice u Ligi prvaka.

Perez je, tvrdi isti izvor, jako ljutit na svoju najveću zvijezdu kojoj nitko iz cijelog kluba nije nedavno došao na premijeru dokumentarnog filma u Londonu. Obično je Ronaldo bio taj koji je bio uvrijeđen zbog manjka pažnje kluba, a sada je to Perez, koji je navodno rekao svojim prvim suradnicima da je spreman pustiti Ronalda ukoliko se netko odluči platiti odštetnu klauzulu.

Previše se toga oko mogućeg odlaska Portugalca pisalo u španjolskim medijima proteklih tjedana zbog čega su mnogi uvjereni kako bi, naročito ako Real ponovno ostane bez naslova, sigurno došlo do razlaza s Realom. Gdje ima dima ima i vatre, a u odnosu Beniteza i Ronalda vatra bukti već neko vrijeme.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider