Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pobuna u Madridu

Izvrijeđali trenera: Zvijezdama Reala prekipjelo, Ronaldo odbačen i napušten

Nakon poraza u Sevilli, eskalirali su sukobi i podijele u svlačionici Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zvijezdama Reala nisu sjele, najblaže rečeno, izjave Rafaela Beniteza nakon poraza na Sanchez Pizjuanu. Benitez je utvrdio da je poraz plod ponajprije individualnih grešaka njegovih igrača koji su dozvolili povratak Seville u utakmicu.

Ponuda nije ni stigla, a Ibrahimović je već poslao jasnu poruku Ronaldu

Okršaj Ronalda i Ramosa: Kad je Modrić 'poludio', sve je jasno

Kada su u svlačionicu dospjele vijesti o tome što je Benitez govorio na press-konferenciji, navodno su uslijedile slave uvreda na račun trenera Reala. Čak i za vrijeme utakmice kamere su uhvatile kritičko šaputanje igrača Reala na klupi za rezervne igrače. Ramos i Arbeloa prekrili su rukama usta, ali po njihovim izrazima lica lako se moglo zaključiti o čemu su razgovarali.

Benitez kritizirao igrače

Benitez je navodno cijelo poluvrijeme potrošio na kritiziranje igrača, a ovi su samo prevrtali očima slušajući još jedan od njegovih beskonačnih monologa. Igrači su uvjereni da je Benitez zapravo najveći krivac za poraz jer je naredio povlačenje nakon vodećeg gola. Trener, dakako, ima posve drugačije viđenje. Između trenera i igrača odavno traje napeta situacija, a čini se da je sada između njih sasvim puklo.

Cristiano Ronaldo je po izlasku s travnjaka jasno pokazao što misli o Benitezovoj taktici.
„Opet smo igrali previše obranaški“, gnjevno je zagalamio Ronaldo odbivši pruženu ruku ozlijeđenog kapetana Sergija Ramosa koji ga je pokušao smiriti.

Ronaldo otišao sam u London

Frustrirani i očito nezadovoljni Portugalac dan nakon utakmice odmah je odletio za London na promociju svojeg novog dokumentarnog filma. Tamo se fotografirao s mnogima, najviše s Alexom Fergusonom i Joseom Mourinho, ali ne i s bilo kim iz Reala, iz jednostavnog razloga što Madriđani nisu poslali svojeg predstavnika.

Taj podatak dovoljno govori sam za sebe. U nekim drugim vremenima u Londonu bi bilo barem pet predstavnika Reala. Možda bi došao iz sam predsjednik Florentino Perez. Sudeći prema rezultatima anketa i komentiranjima po brojnim forumima, Realovim navijačima dosta je Ronalda i njegova prenemaganja i egocentrizma, a čini se da je i Perezu puna kapa Portugalca.

Transfer u PSG lako moguć

U svakom slučaju Ronaldova popularnost drastično je pala u Madridu, a kada je tako, onda ne čudi i što promoćurni Perez „okreće kola“. Kako stvari stoje, doista je lako moguće da Ronaldo na ljeto prijeđe u PSG. U međuvremenu će vjerojatno nastaviti voditi bitku s Benitezom i svojim ponašanjem živcirati igrače Reala.

Čini se da je u Realu svatko sa svakim nezadovoljan. Igrači su nezadovoljni „dosadnjakovićem“, nadimak koji su zalijepili Benitezu, njegovim metodama treninga, čvrstom rukom vođenja momčadi i ponajviše obranaškom taktikom. Ronaldo je nezadovoljan Benitezom, suigračima i predsjednikom, Perez je nezadovoljan i s trenerom i s igračima, a navijači su nezadovoljni sa svima njima skupa.

„El clasico“ je za deset dana, a atmosfera u svlačionici Reala i oko cijelog kluba odavno nije bila ovako negativno naelektrizirana. Ishod derbija mnogo toga će odrediti. Ili će doći do pozitivne prekretnice ili totalnog raspada sistema.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider