Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Poveli pa izgubili sve

Novi poraz Kovačeva Eintrachta: Još drže mjesto za Europu, ali...

Bivši hrvatski izbornik nikako da pronađe izlaz iz krize.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Eintracht Frankfurt, kojeg vodi hrvatski trener Niko Kovač, doživio je četvrti uzastopni poraz, u nedjelju je u 23. kolu Bundeslige kod kuće izgubio 1:2 od Freiburga.

Kovaču je "svanulo" u 11. minuti kada je zabio Branimir Hrgota. Eintracht je bio dominatniji, imao je više udaraca po golu i dobrih prigoda, ali na kraju je slavio Freiburg, a dvostruki strijelac za goste bio je Florian Niederlechner, u 25. i 59. minuti.

Hrvatski napadač u dresu Eintrachta Ante Rebić imao je najbolju prigodu u 49. minuti kada je glavom gađao gornji desni kut, ali je lopta prošla pored gola.

U četiri uzastopna poraza Kovačeva momčad zabila je samo jedan gol. Ipak, drži šesto mjesto koje vodi u Europu sljedeće sezone, ali ako vrlo brzo ne izađu iz krize moglo bi im se dogoditi da još više padnu na ljestvici s obzirom da je velika gužva u sredini Bundeslige.

Nakon što su prošli tjedan razbijeni na Allianz Areni sa čak 8:0 od Bayerna, nogometaši HSV-a su se uspjeli oporaviti i pobijediti Herthu s 1:0 u ovom kolu.

Strijelac je bio Albin Ekdal u 77. minuti.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider