Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
klub navijača

Novi klub: Na ovim utakmicama Dinama vladat će prava ludnica

Jeste li znali da su BBB-i osnovali novi Dinamo? No, radi se tek o malonogometnom klubu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uskoro će se na domaćim utakmicama Dinama opet oriti pjesma Bad Blue Boysa. Nažalost, ne na Maksimiru već u nekoj zagrebačkoj dvorani. Boysi se vraćaju u dvoranu, dolazit će na utakmice futsala.

Šok na Maksimiru pred samo 500 gledatelja: Dinamo zaustavljen

''Želimo posebno naglasiti da MNK Futsal Dinamo nije nikakva vrsta zamjene za NK Dinamo, niti njegovo pokretanje znači da će se u manjoj mjeri pratiti i voditi o računa o Dinamu koji ima prioritet na svim poljima, nego želimo da i MNK, u neka buduća, sretnija vremena postane i službeno dio udruge građana NK Dinamo što sada, iz poznatih razloga, nije moguće'', poručuju Boysi.

"Prije nekoliko mjeseci među nama se rodila ideja o pokretanju malonogometnog kluba koji će biti otvoren prema svima i za sve navijače Dinama. Komercijalizacija sporta i neprekidna utrka za profitom su u velikoj mjeri iskvarili današnji nogomet i udaljili ga od njegovih korijena, a mi, kao navijači koji smo posljedice te pošasti osjetili na svojoj koži želimo Dinamu, svom gradu i generacijama dinamovaca koje dolaze u naslijeđe ostaviti jednu zdravu sportsku priču koja će isključivo ovisiti o navijačima Dinama, a ne o političkim elitama, raznim moćnicima, uhljebima ili interesnim grupama koje će u nogometu vidjeti isključivo vlastitu zaradu i priliku za samopromociju.''

MNK Futsal Dinamo, klub iza kojeg stoje prijatelji futsala koji su godinama promovirali navedeni sport u gradu Zagrebu, Republici Hrvatskoj i inozemstvu, te navijačka grupa BBB, a koji će se ove godine natjecati u II. futsal ligi, predstavit će svoj projekt 6. rujna 2014. godine na ŠRC Šalata.

Tom prigodom će se odigrati i utakmica s igračima All Stars Dinama – Darijom Šimićem, Igorom Bišćanom, Tomom Šokotom, Silvijem Marićem, Slavkom Ištvanićem, Zvonimirom Soldom, Željkom Adžićem i Marijom Stanićem.

Na predstavljanju će čelnici kluba prezentirati planove za budućnost, članski model (jedan član - jedan glas) i nove igrače s kojima će pokušati izboriti plasman u I. HMNL.

Nova uprava kroz rad kluba želi prezentirati članski model upravljanja klubom (koji se temelji na demokratskim principima biranja vodstva i potpunoj transparentnosti poslovanja), približiti klub svim generacijama i slojevima društva te u roku od godinu dana provesti prve izbore za rukovodeća mjesta u klubu.

Osim utakmice, organiziran je i zabavni program za posjetitelje kojeg će voditi Boris Mirković i Hrvoje Kečkeš.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider