Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poziv veznjaku Milana

Nove brige za Contea: Za sudar s Hrvatskom upitni Buffon i Verratti

Giacomo Bonaventura, igrač veznog reda Milana, posljednji je igrač kojeg je talijanski izbornik Antonio Conte u utorak pridružio popisu kandidata za kvalifikacijski dvoboj s Hrvatskom, koji će u petak biti odigran u Splitu, objavio je Talijanski nogometni savez na svom službenom internetskom portalu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Antonio Conte je poziv Giacomu Bonaventuri uputio u prijepodnevnim satima, a ovaj se već u utorka poslijepodne pridružio suigračima i s njima odradio prvi trening u kampu talijanske reprezentacije u Covercianu. Bonaventura je drugi igrač koji se ovoga tjedna priključio momčadi, nakon što se talijanski izbornik zbog ozljeda morao odreći usluga Juventusovog braniča Andree Barzaglia te napadača Sassuola Simonea Zaze.

No, tu nije kraj problemima s ozljedama u kampu Talijana. Na popisu onih koji su pod posebnim režimom liječnika nalaze se vratar Gianluigi Buffon i veznjak PSG-a Marco Verratti.

"Obojica ostaju pod liječničkim nadzorom, ali će biti na raspolaganju izborniku. Buffon ima problema s lijevim laktom. U sljedećim ćemo danima pratiti njihovo stanje i vidjeti kako će se brzo opravljati. Ostali nemaju nikakvih poteškoća", izjavio je vođa liječničke službe talijanske reprezentacije Enrico Castellacci.

Osim kvalifikacijskog dvoboja s Hrvatskom 12. lipnja u Splitu, Talijani će odigrati i prijateljsku utakmicu protiv Portugala četiri dana poslije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider