Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova velika nada

Mourinhovo iznenađenje: 17-godišnje čudo od djeteta stiže na Stamford?

17-godišnji rumunjski tinejdžer Cristian Manea navodno je sve dogovorio s Chelseajem i za tri milijuna eura trebao bi preseliti u London…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manea, koji je poslije samo pet nastupa u seniorskoj konkurenciji zaslužio i poziv u reprezentaciju, najvjerojatnije će prvo na posudbu u Vitesse. Desni bek Vitorule nedavno je postao najmlađi reprezentativac u povijesti Rumunjske nakon što je kao 16-godišnjak debitirao protiv Albanije.

Mladi Manea brzo je zapeo za oko engleskom velikanu, a ostaje za vidjeti je li stvarno toliko dobar ili su neki u njemu vidjeli samo dobru priliku za zaradu. Prema navodima rumunjske Gazete Sporturilor, Chelsea je za njega navodno platio tri milijuna eura, a transfer bi trebao biti realiziran u siječnju.

Manea bi pritom trebao zarađivati 20.000 eura mjesečno, ali će svoju priliku za prvotimca Chelseaja morati izboriti u njegovoj dugogodišnjoj filijali. Engleski mediji ranije su napominjali i mogućnost posudbe Mallorci, ali ipak će na kaljenje u Vitesse.

Podsjetimo,Vitorul je inače momčad legendarnog Gheorghea Hagija i ako je samo upola talentiran kao najveći rumunjski igrač svih vremena, onda je Chelsea definitivno dobro uložio.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider