Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Projekt 'Pokreni se!'

Nogometaš Ante Rukavina poziva na zdraviji i aktivniji život

Šibenčanin Ante Rukavina poziva na zdraviji i aktivniji život! Nogometaš Dinama svakodnevno naporno vježba te uz sportske savjete otkriva kako se i Šibenčani mogu rekreirati idućeg tjedna uz projekt 'Pokreni se'!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još samo nekoliko dana dijeli nas od prilike da se pokrenemo u Šibeniku i svom tijelu podarimo sat vježbanja i užitka. Ljetna turneja projekta koji promiče tjelovježbu i kulturu zdravog življenja, u četvrtak 10. srpnja u 18 sati, održava se u prekrasnom Draženovom gradu, a Šibenčanin Ante Rukavina poziva na jedinstvenu priliku da ovog ljeta svoje tijelo dovedemo u red. Stručnjaci Kineziološkog fakulteta i Biotreninga iz Zagreba na raspolaganju su svim Šibenčanima za savjete i upute za zdraviji i aktivniji život.

''Šibenik je idealan grad za bavljenje sportom i razvoj sportskih navika još od ranog djetinjstva. Moja nogometna karijera započela je u Šibeniku koji mi je pružio iznimno puno!'', izjavio je nogometaš Ante Rukavina i dodao:

''Obožavam rekreaciju i treniranje u mom gradu, naročito volim park Šubićevac koji je idealno mjesto za vježbu. Pozivam sve moje sugrađane da se pokrenu idućeg četvrtka kod šibenske katedrale. Svima onima koji nisu toliko aktivni neka ovo bude početak jednog zdravijeg i aktivnijeg života, a nama koji se bavimo sportom nastavak aktivnosti i u vrućim ljetnim mjesecima!''

Projekt 'Pokreni se' u Šibeniku se održava u četvrtak 10. srpnja u 18 sati na prekrasnom Trgu Republike Hrvatske pokraj šibenske katedrale.

Želite li se osjećati bolje, imati zdravo tijelo, smanjiti rizike od kardiovaskularnih bolesti, unaprijediti svoje kretanje u svakodnevnici i poboljšati svoje zdravlje, učinite dobru stvar za svoje tijelo. Svi vježbači imati će priliku dobiti besplatno savjetovanje iz dijagnostike i nutricionizma te saznati u kakvom se stanju nalazi njihovo tijelo.

Ante Rukavina poziva sve Šibenčane da se prijave za vježbanje na www.pokrenise.hr. Svi prijavljeni vježbači na poklon dobivaju poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvrščivanje kože koji su neophodni i kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Kineta elastične trake za vježbanje, Jamnica Pro Sport izotonički napitak, magazin Men's Health, proteine BioTech USA i brojna druga iznenađenja. Službeni putni partner projekta Uniline omogućit će dolazak tima na vježbanje u Šibenik.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider