Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nogomet i biznis

Aljoša Asanović: Hrvatskom nogometu treba mjesto okupljanja

Krajem listopada u Zagrebu će se održati prvi Football Fest.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Proslavljeni hrvatski nogometaš Aljoša Asanović bio je dio nogometnog panela Football Brunch, koji je održan u Splitu, u VivasBaru, na temu Nogomet i biznis.

Kao najava prvog Football Festa, nogometnog sajma i konferencije, koji će se održati od 27. do 30. listopada u Zagrebu, u Splitu je organiziran 2. Football Brunch na kojem je glavni gost bio Vatreni lakat Aljoša Asanović.

Uz Asanovića, sudionik panela je bio Alan Balen, glavni organizator Football Festa i dugogodišnji profesionalac u nogometnoj industriji.

"Projekti poput Football Festa su iznimno važni za nogometnu industriju jer okupljaju sve segmente na jednom mjestu. Vjerujem da će doći i moji kolege nogometaši, sponzori, mediji, kompletna industrija. Alan Balen je jedan od najboljih profesionalaca u nogometu i zato mi je drago što mogu pomoći u promociji Football Festa", rekao je Asanović te dodao:

"Mislim da su takva događanja pravi put prema dizanju našeg i regionalnog nogometa. Da veliki broj utakmica HNL-a stavimo u uvjete Serie A ne bi se primijetila promjena. Hrvatska i regija su uvijek bili veliki bazen talenata i kroz Football Fest trebamo pokazati važnost povezivanja cijele industrije i edukacije."

Balen je govorio o konceptu Football Festa, sajma i konferencije na kojem će svi zaljubljenici u nogomet moći doživjeti puno zabavnog sadržaja, zanimljivih nastupa i natjecanja te vidjeti izložbeni prostor najvećih tvrtki iz nogometnog svijeta.

"Veliki broj tvrtki treba duži period vremena da sklopi neki posao u nogometu. Kroz Football Fest nam je želja povezati sve i ubrzati dogovaranje poslova te otvoriti prostor za nove ideje i suradnje", rekao je Balen dodavši da će Football Fest (www.footballfest.eu) posjetiti predstavnici UEFA-e te da je podrška došla i od institucija što ukazuje na važnost takvog događanja na kojem se očekuje više od 50 tisuća posjetitelja te klubovi i savezi iz cijele regije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider