Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nissan Gol tjedna

Izaberite najbolji gol četvrtfinala UEFA Lige prvaka!

Sezona se bliži kraju, ali još ima itekako lijepih pogodaka u UEFA Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još su svega četiri kluba ostala u borbi za najveći naslov u europskom klupskom nogometu. UEFA Ligi prvaka ide prema završetku pa je vrijeme da izaberte najljepši gol obje runde četvrtfinala.

Nissan Gol tjedna izabrao je pet najljepših, a na vama je da ih još jednom dobro pogledate i izaberete koji je najbolji. Pridružite se uzbuđenju, glasujte za najbolji gol tjedna i osvojite Nissan UEFA Champions League paket koji uključuje nogometni dres Adidas, jaknu Nissan Uefa Champions League i sportsku bočicu Nissan. Glasovanje traje od 14. - 25. travnja.

Pet najboljih pogodaka četvrtfinala:

Kevin de Bruyne (Man City - PSG 1:0)

Sjajni Belgijanac vratio se nedavno nakon ozljede i odmah počeo zabijati. Njegov fenomenalni pogodak donio je pobjedu u uzvratu protiv Parižana i potvrdio povijesni prolazak u polufinale Lige prvaka.

Arturo Vidal (Benfica – Bayern 2:2)

Benfica je vodstvom u uzvratu u Lisabonu vratila stvari na početak, ali bayern je mogao malo odahnuti kada je zabio Čileanac.

Antoine Griezmann (Atletico – Barcelona 2:0)

Francuski napadač sjajno je glavom matirao Ter Stegena i otvorio Atleticu put prema polufinalu. Zabio je i drugi iz penala, ali ovaj je bio puno važniji.

Talisca (Benfica – Bayern 2:2)

Bio je prelijepi pogodak iz slobodnog udarca koji je možda malo probudio nadu Benfice. Ali samo možda jer su Portugalcima trebala još dva gola.

Fernando Torres (Barcelona – Atletico 2:1)

Jedini gol u konkurenciji bio je onaj Torresa s Camp Noua. Kasnije je isključen, ali je taj gol bio jako važan za Madriđane.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider