Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
asisti broza i strinića

Eksplozija Kalinića: Pogledajte njegovu najbolju utakmicu karijere!

Fiorentina je ove nedjelje gostovala u Cagliariju i upisala visoku pobjedu kojoj je Nikola Kalinić uvelike pridonio...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Možda najbolju utakmicu karijere odigrao je Nikola Kalinić koji je u visokoj pobjedi Fiorentine postigao hat-trick i upisao asistenciju. 'Viole' su slavile s čak 5:3 na gostovanju kod Cagliarija u sklopu 9. kola talijanske Serie A.

Kalinić, koji je u dosadašnjem dijelu sezone bio na učinku od samog jednog pogotka u Serie A, zabio je za izjednačenje u 20. minuti, a potom je šest minuta kasnije asistirao za Bernardeschija za vodstvo Fiorentine 2:1. Novih šest minuta kasnije Bernardeschi je zabio na asistenciju Iličića, da bi Kalinić pet minuta prije kraja prvog poluvremena zabio za 4:1!

U nastavku je, točnije u 8. minuti drugog poluvremena, Kalinić kompletirao hat-trick nakon asistencije Tella. To je samo nastavak najave njegovog povratka u golgetersku formu, nakon što je u utakmici Europa lige zabio dva pogotka Liberecu.

Sličnu utakmicu Kalinić je imao lani na San Siru protiv Intera. Fiorentina je slavila s 4:1, a naš je reprezentativac postigao hat-trick.

Od ostalih utakmica izdvojimo pobjedu Napolija kod Crotonea. Bilo je 2:1, a u asistente se upisao hrvatski reprezentativac Ivan Strinić, koji je konačno dočekao priliku da zaigra od prve minute. Strinić je asistirao Maksimoviću u 33. minuti, samo dvije minute nakon što je Gabbiadini dobio crveni karton, a Napoli ostao s igračem manje.

Spomenimo i 1:2 poraz Intera kod Atalante. Marcelo Brozović asistirao je Ederu u 50. minuti za 1:1, a nakon toga je napustio travnjak u 62. Ivan Perišić je odigrao svih 90. minuta u redovima milanske momčadi.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider