Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
iznijeli ga s terena

Teška ozljeda Nike Kranjčara: Vjerojatno i kraj sezone!

Niko Kranjčar mogao bi propustiti ostatak sezone nakon što je ozlijedio koljeno na treningu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski veznjak Niko Kranjčar je u posljednje vrijeme podigao formu nakon lošeg ulaska u sezonu i pokazao kako može biti važan igrač Glasgow Rangersa, ali poslije ozljede na treningu moglo bi sve pasti u vodu. Pretpostavlja se kako je niko teško ozlijedio križne ligamente koljena zbog čega bi mogao propustiti ostatak sezone ili barem njen veći dio.

Izvještaji škotskih medija govore kako su Kranjčara morali iznijeti s terena na nosilima i sad se čeka da splasne oteklina na koljenu kako bi se točno znalo koliko je ozbiljna ozljeda.

Velik je to udarac za Rangerse koji u nedjelju igraju Old Firm (mitski derbi sa Celticom) u polufinalu Liga kupa na Hampden Parku. 32-godišnji Kranjčar je dosad nastupio u šest ligaških utakmica postigavši jedan pogodak. Ali predivan. Niko je lažnjakom zaljuljao nekoliko gostujućih igrača u prodoru prema golu i onda snažno raspalio te proparao mrežu.

Kranjčar je stigao na Ibrox ovog ljeta iz New York Cosmosa, gdje se kratko zadržao. U karijeri je još igrao za Dinamo, Hajduk, Portsmouth, Tottenham, Dinamo Kijev i QPR. Nedavno je čak i izjavio kako bi se volio vratiti u hrvatsku reprezentaciju.

Rangersi su nakon devet utakmica trenutno četvrti u prvenstvu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider