Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prati li čačić?

VIDEO Niko zaludio Glasgow: Pogledajte lažnjak i novu golčinu!

Niko Kranjčar nastavlja kucati na povratnička vrata hrvatske reprezentacije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Niko Kranjčar još je jednom podigao Ibrox na noge nakon što je postigao fantastičnu golčinu u dvoboju 8. kola škotskog prvenstva protiv Patrick Thistlea. Glasgow Rangersi slavili su s 2:0, a majstorija bivšeg igrača Dinama i Hajduka stigla je u 33. minuti prvog poluvremena.

Kranjčar je s otprilike 35 metara od gola dodao loptu prema Barryju McKayu i potom krenuo prema suparničkom šesnaestercu. Škot mu je petom ostavio loptu blizu kaznenog prostora, Niko je lažnjakom zaljuljao nekoliko gostujućih igrača u prodoru prema golu i onda snažno raspalio te proparao mrežu Patricka!

Kranjčar je zamijenjen u 74. minuti, a za svoj je nastup zaradio ovacije punog Ibroxa. Navijači su ustali na noge i pljeskali našeg nogometašu dok je izlazio s travnjaka!

Bio je to njegov treći pogodak u dresu Rangersa, prvi u domaćem prvenstvu. Prethodna dva, također jako lijepa, zabio je u utakmicama Liga kupa. Kada zabija Kranjčar zabija sa stilom.

Nedavno je bio izjavio da mu je san vratiti se u reprezentaciju Hrvatske. Kada je u ovakvoj formi mjesto među 23 najbolja hrvatska igrača nije mu daleko. Samo ostaje pitanje: prati li to sve izbornik Ante Čačić?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider