Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
majstorski potezi

Kranjčar oduševio golom: 'Kladim se da Ronaldo ima njegov poster u sobi'

Niko Kranjčar po prvi je put dobio svih 90 minuta na travnjaku u dresu Glasgow Rangersa, a to je iskoristio za pregršt sjajnih poteza i prelijepi pogodak...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Škotski nogometni velikan Rangers osvojio je skupinu F Betfred Cupa uvjerljivom 3:0 pobjedom protiv Stranraera u koju je Niko Kranjčar ugradio jedan sjajan pogodak! Povratnik na 'otok' zabio je treći pogodak za Rangerse u 53. minuti i to na vrlo atraktivan način.

Kranjčar je na rubu kaznenog prostora primirio jednu visoku loptu i nedugo nakon toga raspalio prizemni udarac koji je milimetarski precizno ušao uz desnu vratnicu gola vratara Stranraera. Bio je to njegov prvi pogodak nakon povratka na 'otok'.

Nakon što je zabio lijepi pogodak, na društvenim mrežama su se aktivirali navijači koji su počeli hvaliti hrvatskog nogometaša. Na kraju teksta smo izdvojili dva najzanimljivija komentara:

"Kladim se da Ronaldo u svojoj spavaćoj sobi ima Kranjčarov poster na zidu".

"Čuo sam da United dovodi Pogbu jer si jednostavno nisu uspjeli priuštiti Kranjčara".

Waghorn je zabio prva dva pogotka na utakmici, a Rangersi su u konačnici s maksimalnih 12 bodova osvojili skupinu F s uvjerljivom gol-razlikom 10:0!

Ove sezone škotski Liga kup se igra u izmijenjenom formatu. Klubovi su podijeljeni u osam skupina sa po pet ekipe, a četiri kluba (Celtic, Aberdeen, Heart, Hibernian) su u ovoj fazi slobodni. Osam pobjednika skupina, te četiri najbolja drugoplasirana sastava plasirat će se u drugi krug gdje ih već čekaju Celtic i društvo. Od drugog kruga kreće faza na ispadanje.

Kranjčar je karijeru započeo u zagrebačkom Dinamu, no 2005. godine prešao je u Hajduk. Iz Splita je otišao u Portsmouth, a potom je igrao za Tottenham, Dinamo Kijev i Queens Park Rangers. Posljednjih šest mjeseci proveo je u američkom New York Cosmosu. Od 2004. do 2013. godine upisao 81 nastup i postigao 16 pogodaka za hrvatsku reprezentaciju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider