Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Vjerujem u sebe'

Kranjčar sanja povratak u reprezentaciju: 'Bio bi najsretniji...'

Na pragu 32. rođendana Kranjčar u Škotskoj pokušava oživjeti karijeru od koje su svi očekivali više.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nedavno je Niko Kranjčar potpisao za Glasgow Rangers gdje će pokušati oživjeti karijeru u kojoj je po mnogima trebao napraviti više.

Niko kaže da mu je najveći motiv povratak u hrvatsku nogometnu reprezentaciju za koju je odigrao 81 utakmicu i zabio 16 golova.

"Moj otac je bio prvi kapetan nakon što je Jugoslavija raspala tako da nam je čast igrati za reprezentaciju. Bit ću najsretniji čovjek na svijetu dobijem li poziv. No, trenutno o tome ne razmišljam. Još uvijek nisam na razini potrebnoj na reprezentaciju, ali vjerujem u sebe. Napravit ću sve da to postignem", rekao je Kranjčar za škotske medije.

Odlazak u Kijev kriva odluka

U Škotsku je došao iz američkog drugoligaša New York Cosmosa. Prije toga je bio igrač kijevskog Dinama te je odradio dvije posudbe u QPR.

"Nisam zadovoljan s posljednje dvije, tri godine u karijere. Nažalost, prelazak u Dinamo Kijev nije bio najbolji za mene. To je veliki klub, ali nismo našli zajednički jezik", rekao je Niko Kranjčar i dodao:

"Želim karijeru završiti na visokoj razini, a to mogu ostvariti u klubu kao što je Rangers. Posljednji put kad sam se borio za naslov je bilo s Dinamom i Hajdukom prije 10 godina. Ovo mi je velika prilika da se vratim u formu kakvu sam imao."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider