Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostvarenje sna u Madridu

Od "livade" do Bernabeua: Ronalda će čuvati igrač iz regionalne lige?

U sastavu desetkovanog Bayerna našlo se ime koje nitko nije očekivao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mats Hummels je na Twitteru objavio fotografiju puta u Madrid, a u kadru se našlo i jedno nepoznato lice. Radi se o igraču rezervne momčadi Bayerna Nicolasu Feldhahnu koji bi protiv Real Madrida mogao upisati neočekivani debi.

Jedan od razloga je upravo Hummels i njegova ozljeda zbog koje će vjerojatno propustiti utakmicu. Slična je sudbina i drugog stopera Jeromea Boatenga, dok se Javi Martinez sam izbacio iz sastava crvenim kartonom u prvoj utakmici. 

30-godišnji Feldhahn nastupa za Bayern II koji igra u bavarskoj Regionalligi, četvrtom rangu njemačkog nogometa. Cijelu karijeru proveo je u nižim ligama – u 2. Bundesligi je skupio 40 nastupa, dok je u 3. Ligi nastupio 214 puta.

Član Bayerna je od 2015., a za prvu momčad je nastupio samo u prijateljskim utakmicama. Dva je puta, u Kupu i Superkupu, bio na klupi, ali Carlo Ancelotti ga nije uvodio u igru.

Vjerojano ni sam nije vjerovao da bi mogao debitirati na najvećoj mogućoj sceni – u četvrtfinalu Lige prvaka na Santiago Bernabeuu, protiv jednog od najubojitijih svjetskih nogometaša Cristiana Ronalda! Deficitarnu poziciju bi mogli pokriti igrači poput Xabija Alonsa, Davida Alabe ili Joshue Kimmicha, ali nije isključeno ni da priliku dočeka igrač koji je donedavno ovakve utakmice mogao samo gledati na TV-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider