Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Preskočio je Dinamo

Ludi nogometaš objavio pa izbrisao snimku s polugolom djevojkom, ali već je bilo kasno

Kontroverzni Danac ponovno se našao u središtu pažnje, ovaj put zbog jednog videa objavljenog na Instagramu.

Bendtner u društvu polugole djevojke (Screenshot: Corriere dello Sport)

Dugo ga nije bilo, ali Nicklas Bendtner se pobrinuo da ponovno dospije u središte pozornosti.

Danski nogometaš, koji je kao velika nada sa 16 godina stigao u Arsenal i s Topnicima u nekoliko puta potpisivao ugovor, nikad nije uspio do kraja realizirati svoj potencijal.

Njegovo ponašanje nerijetko je izlazilo iz okvira normalnog, a svojim potezima izvan travnjaka često je znao izazvati nevjericu.

Bilo je tako i ovog puta, kada je na Instagramu objavio video na kojem se, očito, dobro zabavlja u društvu polugole djevojke.

Bendtner je vrlo brzo shvatio da to nije trebao učiniti pa je video izbrisao, ali već je bilo kasno - video se proširio društvenim mrežama i izazvao brojne komentare.

Inače, Bendtner protekle dvije i pol godine igra za norveški Rosenborg, klub kojeg je Dinamo izbacio u play-offu Lige prvaka. Preciznije rečeno, Bendtner je član Rosenborga, jer već neko vrijeme ne igra. Nije ga bilo niti na klupi ni u prvoj utakmici na Maksimiru ni u uzvratu u Trondheimu.

Slavlje ili rat? Igrači Zvezde sa šljemovima u oklopnom vozilu paradirali Beogradom, navijači pjevali četničke pjesme Igrači Zvezde sa šljemovima Igrači Zvezde na oklopnom vozilu Igrači Zvezde na oklopnom vozilu Navijači Zvezde na tenku (Screenshot)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider