Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
njih dvojica se ne vole

Nove nevolje za Barcu: Neymar 'divljao', čeka ga suspenzija?

Barcelona je u panici, a njena ponajveća zvijezda Neymar je izvan kontrole.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelonin strmoglavi pad nastavljen je čak i kad su oni najpesimističniji navijači Blaugrane mislili kako je kraj šokovima. Domaći poraz od Valencije učinio je prvenstvo potpuno neizvjesnim jer pet kola prije kraja Barca, Atletico i Real su u bod razlike!

Panika vlada na Camp Nouu, a skupocjene zvijezde izgledaju kao iscijeđene naranče. Iako je katastrofalni niz krenuo još tamo prije mjesec dana remijem kod Villarealla, čini se kako je reprezentativni tjedan odnos tzv. FIFA virus pokosio svlačionicu Katalonaca. Odlasci, prvenstveno trojca Messi - Suarez – Neymar, u Južnu Ameriku mogli bi čak presuditi španjolsko prvenstvo.

Brazilac Neymar izgleda najgore u navali Blaugrane. Protiv Valencije opet nije napravio ništa iako će mu katalonski mediji tepati kako je 'znojem natopio dres'. Ipak je Neymar nešto napravo. Lagano je 'pozdravio' s leđa Antonija Barragána koji je s kolegama slavio veliku pobjedu kod ljutog rivala nakon čega je umalo izbila tučnjava.

Pet minuta prije kraja utakmice taj je igrač Valencije odglumio da ga je Neymar pokosio. Nikakvog dodira nije bilo, a ovaj se bacao po travi i 'umirao' od bolova. Sudac je nasjeo i dao Neymaru žuti karton.

Bio je to nastavak njihovog obračuna s utakmice Kupa kralja, a Barragánovo simuliranje i rezultat toliko su očito izludili Brazilca da ga je navodno gađao bočicom vode u tunelu.

Podsjetimo,na Copa Americi Neymar je za udaranje igrača dobio suspenziju od čak četiri utakmice, a madridski mediji najavljuju i moguću suspenziju napadača Barce iako se ovdje uistinu nije radilo o nekakvom udaranju.

Tko će biti španjolski prvak?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider