Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'zabava na najjače'

Navijači lovili Neymara poput Pokemona, Brazilci prezentirali urnebesni ples

Zanimljivo je bilo u Manausu gdje se brazilska nogometna reprezentacija priprema za nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo...

Brazilska nogometna reprezentacija priprema se za utakmicu protiv Kolumbije u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine. Utakmica će se igrati u Manausu, gdje su navijači pohrlili da pogledaju trening svojih miljenika.

Neymar će ovu reprezentativnu stanku vjerojatno zauvijek pamtiti zbog navale navijača tijekom treninga. Nekoliko njih preskočilo je ogradu i utrčalo na travnjak, a cilj im je bio samo jedan - uhvatiti Neymara! Dvojica su se uspjela probiti do napadača Barcelone te su ga srušili na travnjak.

Zaštitari su ubrzo stigli i odvojili obožavatelje od brazilske zvijezde koja se pobrinula da osobe iz osiguranja ne budu pregrube prema navijačima.

Recimo da je i prije treninga procurio video iz brazilske svlačionice gdje su Neymar, Dani Alves i još nekolicina igrača demonstrirali novi ples reprezentacije. Može se reći da je u najmanju ruku smiješan i zabavan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider