Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Panika na Camp Nouu

Incident koji je izazvao požar u Barci: Neymar podivljao i glasno zaprijetio!

Nakon incidenta na treningu Barcelone, Neymar je zaprijetio da će napustiti Camp Nou...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Ako on bude trener, ja odlazim“, zaprijetio je Neymar nakon što se nedavno verbalno sukobio na treningu s Juanom Carlosom Unzueom, trenutačnim pomoćnikom Luisa Enriquea i jednim od glavnih kandidata za novog trenera Barcelone.

Evo zašto je Messi ljutit kao ris i mora biti gazda: Nevjerojatna glupost Barce!

Nezadovoljan Neymarovim zalaganjem i intenzitetom rada na treningu Unzue je dobacio brazilskoj superzvijezdi: „Ako ovako nastaviš, završit ćeš kao Ronaldinho.“

Neymaru se trenerova primjedba i paralela s Ronaldinhom nije nimalo svidjela, reagirao je kao ofuren, navodno su između njih morali stati igrači kako ne bi došlo do fizičkog sukoba. Prvo, Ronaldinho je Neymarov sunarodnjak, dječački idol i prijatelj. Drugo, Unzue je ciljao na Ronaldinhov opušteni pa i raskalašeni stil života, garniran zabušavanjem na treninzima, što je sve skupa rezultiralo preranim završetkom ozbiljne karijere. 

Barcelonin PR stroj pokušao je prikazati incident tek kao manji nesporazum, kakvi se znaju dogoditi na treninzima u završnici sezone kada su igrači umorni, a tenzije i stres na visokoj razini.

Neymar zaprijetio odlaskom

Po tome bi se moglo zaključiti da je Neymar reagirao u afektu i da se ubrzo ohladio. Međutim, informacije španjolskih medija govore kako to baš i nije slučaj. Prepirka je nastavljena i nakon treninga, a Neymar je navodno u svlačionici pred svim igračima zagrmio da će otići ako Unzue bude novi trener.

Ta je njegova rečenica odjeknula poput groma holovima sportskog centra katalonskog kluba. Naravno da je sve gotovo istog trenutka došlo do ušiju čelnika Barcelone.

U Barceloni se nadaju da će se Neymar ohladiti, ali vjerojatno neće ništa riskirati. Unzue je miljenik većeg dijela svlačionice Barcelone, to je potvrdio i Ivan Rakitić, kada je izjavio da bi njega najviše željeli za novog trenera, ali i da će čelnici Barcelone odabrati najboljeg čovjeka za tu ulogu.

Čini se da Unzueove šanse nakon sukoba s Neymarom nisu prevelike. Osim ako Barca namjerava prodati Neymara?
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider