Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tko će popustiti?

Neymar se poigrava s Barcom: Ukoliko zaškripi, na stolu ima još tri ponude

Brazilska zvijezda još nije produljila vjernost Barceloni jer mu nisu ispunjene sve želje...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U četvrtak su španjolski, naročito katalonski dnevni listovi i portali, objavili vijest da je Neymar postigao dogovor s Barcelonom i da će produljiti ugovor do 2021. godine. Ugovor bi trebao biti potpisan idućeg tjedna nakon finala Kupa kralja u kojem Barcelona igra protiv Seville.

Međutim, brazilski Globoesporte tvrdi da Brazilac i njegov otac igraju dvostruku igru, odnosno da istovremeno slušaju još čak tri ponude sa strane, te da nisu odlučili ostaju li u Barceloni ili ne. Pregovori oko novog ugovora još traju, a Neymar želi biti osiguran da ukoliko Barca ne ispuni sve njegove želje i dalje ima otvorene opcije.

A opcije se zovu PSG, Manchester United i Real Madrid. Globoesporte tvrdi da postoje tri službene ponude na stolu za brazilskog napadača, a najkonkretniji je PSG. Francuski prvak ostaje bez Zlatana Ibrahimovića kroz koji dan i nužno mu je potrebna zamjena za tako veliku zvijezdu. Već se bilo spominjalo da je PSG spreman otići i preko 200 milijuna eura da dovede igrača koji će dominirati svjetskim nogometom u narednih sedam, osam godina.

Iza PSG-a nalaze se United i Real koji ipak nemaju takvu financijsku moć, ali nude daleko atraktivniju ligu. Neymar bi s PSG-om sigurno i bez problema osvajao Le Championnat, ali potući se za naslov sa Cityjem, Chelseajem, Arsenalom, Tottenhamom ili zaigrati u redovima mrskog rivala Barce sasvim je viši nivo uzbudljivosti.

Ukoliko ipak na kraju potpiše produljenje s Barcelonom, nova otkupna klauzula iznosit će 220 milijuna eura. Samo Lionel Messi u ovom trenutku ima veću otkupnu klauzulu koja iznosi 250 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider