Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sasvim realna 'bomba'

Neymar i Barca bez dogovora: Odmah se javio kupac sa 190 milijuna eura

Jedan od najboljih svjetskih nogometaša i dalje ima važeći ugovor s Barcom. Ali...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pregovori oko novog ugovora već traju, a finiš im se ne nazire. Barcelona i Neymar ne uspijevaju se dogovoriti i sve se realnijom čini opcija da će sjajni Brazilac ovog ljeta napustiti Camp Nou.

Već smo pisali o tome kako je Barca panično zabrinuta zbog Neymarova nesportskog načina života i kako sve ozbiljnije razmišljaju o prodaji. Tim više jer Neymar traži osjetnu povišicu.

Aktualni ugovor Barcelone i Neymara traje do 30. lipnja 2018., a njegova plaća je 100 tisuća eura tjedno.

Barci u pregovorima problem stvara to što je Manchester United, pišu Englezi, dao do znanja kako je spreman Neymara tjedno plaćati 400 tisuća eura. Financijska situacija Katalonaca daleko je od idealne i prostora za veliko poboljšanje ugovora Neymaru nema što će ovog ljeta zasigurno pokušati iskoristiti oni klubovi kojima nije problem platiti 190 milijuna eura, koliko iznosi odštetna klauzula.

A takvih nije malo. Ili bolje reći, dovoljno ih je da se mogu upustiti u utrku ispunjavanja Neymarovih želja. Osim već spomenutog Uniteda, tu je i njihov gradski rival Manchester City te PSG, kao dvojac kojeg pokreće arapski kapital. Još kada se zna da se Brazilca ne tako davno spominjalo u kontekstu prelaska u Real Madrid, onda je jasno da čelnike Barce čeka dugo i krajnje neizvjesno ljeto.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider