Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stiže podebljana ponuda

Nema granica: ManUtd će Ramosa učiniti najskupljim braničem svih vremena?

Sergio Ramos ponovno je na naslovnoj stranici madridskog lista 'AS', koji u četvrtak donosi priču o nastavku sapunice s Manchester Unitedom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

United je već ponudio 45 milijuna eura za španjolskog reprezentativca, a 'AS' sugerira kako je engleski velikan sada spreman podebljati iznos do čak 60 milijuna eura. Iako će to biti značajan porast u odnosu na izvornu ponudu, španjolski list tvrdi da bi to mogao biti i konačni pokušaj ManUtd-a.

Real Madrid bi rado zadržao Sergija Ramosa na Bernabeu, pogotovo nakon odlaska klupske legende Casillasa u Porto. Ramos je njegovim odlaskom postao novi kapetan, ali još uvijek razmišlja o odlasku iz Madrida. Bivši branič Seville traži plaću od 10 milijuna eura godišnje.

Ramos trenutno zarađuje šest milijuna eura godišnje i upravo su nesuglasice oko plaće glavni razlog špekulacija oko odlaska u United. Navodno su igrač i 'Crveni vragovi' dogovorili osobne uvjete od 55 milijuna eura na pet godina, što bi Ramosa po plaći svrstalo uz bok najplaćenijem igraču na Old Traffordu Wayneu Rooneyju.

'AS' navodi kako ManUtd želi što je prije moguće završiti ovu sagu i također zatvoriti priču oko budućnosti Davida de Gee. Prema njima, ponuda od 60 milijuna eura trebala bi stići u narednim danima.

Ako Ramos kojim slučajem preseli na Old Trafford za spomenutu svotu, postao bi najskuplji obrambeni igrač svih vremena. Tu titulu trenutno drži David Luiz koji je iz Chelseaja prešao u PSG za 50 milijuna eura.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider