Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Simeone u problemu

Neda mu se više trčati: Arda Turan traži odlazak iz Atletica

Arda Turan traženi je igrač na nogometnom tržištu, a ponajviše su za njega zainteresirani klubovi iz engleske Premierlige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošle su tri godine otkako je argentinski stručanjak Diego Simeone preuzeo klupu Atletico Madrida čiji je uspon u sam vrh španjolskog i europskog nogometa krenuo upravo u tom trenutku. No, čini se da je ponajboljem igraču Atletica, Ardi Turanu, dosta Simeonea i njegove filozofije o 'beskonačnom' trčanju u svakoj utakmici.

Tako je, Arda Turan smatra da Atleticovi igrači previše moraju trčati, odnosno tu prije svega misli na sebe. Dosta mu je, a to je poručio i svom menadžeru koji je obavijestio čelnike kluba da je njegova želja odlazak, odnosno promjena sredine.

Simeone je, logično, u momčad ugradio strašnu radnu etiku i filozofiju kako bi nadoknadio sve nedostatke u kvaliteti koje njegova momčad ima u odnosu na Barcelonu i Real Madrid.

Turan ima ugovor do ljeta 2017. godine, te otkupnu klauzulu od 41 milijun eura. Ironično, klub koji bi najradije vidio turskog reprezentativca u svojim redovima je Chelsea, koji jednako naporno, ako ne i više, radi na fizičkoj spremi. Kada je radna etika u pitanju, velike razlike između Simeonea i menadžera Chelseaja Josea Mourinha nema.

Čovjek zarađuje milijune baveći se sportom u kojem je jedna od osnovnih stvari trčanje i još se zbog toga žali...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider