Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Grozno!'

Nečuvena sudačka odluka za povijest: 'Bože! Želim vjerovati da je ovo šala'

Sudac na utakmici druge kostarikanske lige između Coto Brusa i Barrio Mexica isključio je sportskog komentatora koji je prema ocjeni njegovog pomoćnika bio prekritičan prema suđenju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Linijski sudac David Carballo kretao se pored kabine iz koje je izvještavao Henry de Jesús Díaz, novinar televizijske postaje STV. Budući da se nalazio svega nekoliko metara od komentatora čuo je izvještavanje u kojem je kritizirao suđenje.

''Bila je to grozna sudačka odluka! Grozna!'', javljao je komentator. „Linijski sudac zove glavnog suca...da vidimo što će se dogoditi...da vidimo što će pokazati...'', nastavio je.

Glavni sudac je zatim dotrčao do pomoćnika pa produžio prema kabini te komentatoru pokazao da napusti mjesto.

''Ja? Komentator? Isključili ste komentatora?'', vikao je u izravnom prijenosu isključeni novinar. ''Bože! Želim vjerovati da je ovo šala''.

Premda je upozoravao suca da je to kršenje slobode govora i da bi zbog toga mogao završiti na sudu, nogometni sudac nije htio nastaviti utakmicu zaustavljenu u 54. minuti dok se komentator ne makne. Utakmica je nastavljena nakon što je novinar otišao na drugu stranu igrališta te nastavio izvještavati s tribine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider