Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Apsolutni rekord

Navijači sve bliže kupnji Hajduka: Impresivni rezultat i čudesna brojka za siječanj

Svakim mjesecom navijači Hajduka sve su bliže stjecanju većinskog paketa dionica svog kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su u prosincu prikupili najviše novca dotad, navijači Hajduka u siječnju su postavili novi rekord i uplatili više od 700.000 kuna za otkup dionica svog kluba.

To je daleko najbolji rezultat u protekle dvije i pol godine, otkako je započeo projekt Za sva vrimena u sklopu kojeg članovi Hajduka doniraju svaki mjesec proizvoljne iznose za kupnju dionica.

"Brojke su fantastične, neviđene u Hrvatskoj"

Navijači, okupljeni u Naš Hajduk, trenutno su vlasnici 24.53 posto dionica Hajduka koje su kupili od tvrtke Tommy još u listopadu 2016. godine, a najavljuju kako je konačni cilj doći do 50 posto + 1 dionice odnosno do većinskog paketa Hajduka.

"Brojke koje ostvarujemo ovim projektom su fantastične, neviđene u Hrvatskoj, što najbolje pokazuje da su navijači prepoznali koliko je važno da Hajduk ostane naš za sva vrimena", rekao je predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić.

U projektu Za sva vrimena sudjeluje preko 3.500 navijača, a svi oni koji tijekom godina doniraju ukupni iznos od 7.500 kuna ili više, dobit će u tematskom parku kraj Poljuda pločicu sa svojim imenom i prezimenom.

"Iz dana u dan mjesta u Parku sve je manje, svakim danom sve više ljudi dolazi kako bi počeli donirati ili kako bi uplatili iznos koji im nedostaje do 7.500 kuna", kazao je Tomislav Mikulić, voditelj projekta otkupa dionica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider