Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stvari ne idu dobro

Navijači Reala se izjasnili za promjene: Slažete li se s njihovim izborom?

Stvari ne idu dobro za Real Madrid u ovom trenutku…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U dva posljednja kola Real je ispustio čak pet bodova i prepustio vrh Barceloni. Loša je to vijest za Ancelottija i njegove igrače uoči ključnih tjedana sezone. Poraz od Bilbaa teško je pao navijačima koji ne mogu prihvatiti činjenicu da je donedavno nezaustavljivi stroj stao te u pojedinim momentima ne može ni pronaći put do mreže.

Messi 'Veličanstveni': Ušao u povijest i potpuno sam nadmašio Realov trojac

Barcelona je, u međuvremenu, razbila Rayo, podigla formu i u dobroj atmosferi dočekuje nadolazeća iskušenja. Momčad Luisa Enriquea preuzela je vrh Primere nakon četiri mjeseca i to je dovoljan razlog za uzbunu u Madridu.

Povodom toga, madridski AS je proveo anketu u kojoj se čak 92,1 posto Realovih navijača izjasnilo kako bi njihov klub trebao promijeniti trenutnu formaciju na 4-4-2.

Ukoliko bi došlo do te promjene, jedan od velikog trojca Ronaldo, Bale i Benzema trebao bi izgubiti mjesto u napadu. U tom slučaju, najviše čitatelja AS-a, njih 46,1 posto, mišljenja je da bi to trebao biti velški reprezentativac Gareth Bale. 32,2 posto navijača Reala smatra da bi poziciju trebao zamijeniti Cristiano Ronaldo, a najmanje njih 21,7 posto logično je dalo je svoj Karimu Benzemi jer se radi o jedinom klasičnom napadaču.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider