Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Društvene mreže "gore"

Navijači Liverpoola "pokopali" Lovrena: Ovakve se reakcije ne pamte

Liverpool je izgubio derbi čiji je najlošiji protagonist bio naš reprezentativac.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren bio je najlošiji akter derbija između Manchester Cityja i Liverpoola. U okršaju s ogromnim ulogom imao je nekoliko pogrešnih procjena i odluka kojima je "skuhao" nevolje i unio nesigurnost u obranu Redsa.

Nakon utakmice i lošeg Lovrenova izdanja društvene su mreže eksplodirale, a logično, najviše su ga na zub uzeli Liverpoolovi navijači.

Nisu birali riječi, a dio je njih osim običnih kritika posegnuo i za uvredama.

Naslađuju se njegovim izjavama i traže odlazak

"Da budem sasvim iskren, ne želim ga nikad više gledati na terenu. Ne zanima me koliko morate potrošiti, izvolite ga se riješiti. Čak ni to što igra u paru s Van Dijkom ne može ga spriječiti da ispadne kolosalni moron", stoji na Twitter profilu Liverpoolovih navijača LFC Fans Corner.

"Lovren nas je mogao koštati četiri ili pet primljenih pogodaka zbog svojih glupih pogrešaka i prečestog pokušavanja igranja na zaleđe. Ovaj čovjek mora otići!" napisao je jedan navijač.

Drugi se naslađuju Lovrenovim izjavama poput one od prošlog proljeća kada je sam za sebe rekao da je "jedan od najboljih stopera na svijetu" i one od prije nekoliko dana kada je izrazio nadu da "Liverpool može završiti ovu sezonu Premierlige bez ijednog poraza".

"Lovren je kvalitetan središnji branič. Za Burnley" i "Lovrenu treba zabraniti da daje intervjue", neki su od komentara.

Ogorčenost navijača otišla je do te mjere da su se mogli pročitati i ovakvi komentari:

"Lovren može umrijeti. Nadam se da ćemo ga opet napasti na Instagramu, pa da će izbrisati profil."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider